Голова правління ГО «Українська Ініціатива» відвідав урочистості з нагоди головування Естонії в Раді ЄС

5 липня 2017 року голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко взяв участь в урочистому заході, організованому Посольством Республіки Естонія в Україні з нагоди головування Естонії в Раді ЄС (почалося 1 липня і триватиме до кінця поточного року) у приміщенні Art Hall (м. Київ, вул. Десятинна, 12).

Під час своєї промови посол Естонії пан Ґерт Антсу наголосив, що підтримка України є одним з пріоритетних завдань для Естонії під час головування в Раді ЄС.

Під час заходу Юрій Косенко поспілкувався з паном Ґертом Антсу, а також з військовим аташе, полковником Рісто Лумі та співробітницею Посольства Естонії й головою естонського земляцтва в Україні пані Маре Літневською.

За підсумками першого півріччя, плани ГО «Українська Ініціатива» щодо співпраці з Посольством Республіки Естонія в Україні та естонським земляцтвом, щодо проведення заходів на естонську тематику та вивчення естонського досвіду слід вважати виконаними. Що стосується другого півріччя, вирішено значно активізувати діяльність організації у цьому напрямку, посилити й поглибити естонський вектор, який був і залишається вкрай важливим для ГО «Українська Ініціатива».

5-7-2017-3
5-7-2017-1
5-7-2017-2
5-7-2017-4
previous arrow
next arrow

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.