Підписано Меморандум про співпрацю між Сватівською РДА, Сватівською райрадою та ГО «Українська Ініціатива»

26 липня 2018 року у приміщенні Сватівської райдержадміністрації було урочисто підписано тристоронній Меморандум про співпрацю між Сватівською РДА, Сватівською районною радою та ГО «Українська Ініціатива».

Сторони представляли голова Сватівської РДА Дмитро Хайдарович Мухтаров, голова Сватівської районної ради Віта Володимирівна Сліпець та голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко.

Підписання документу не є випадковим, оскільки між Сторонами вже налагодилися конструктивні та плідні стосунки, спільними зусиллями було проведено низку заходів, окреслено напрями та перспективи подальшої співпраці. Підписання Меморандуму дозволяє вивести співпрацю на новий рівень, підвищити її ефективність з метою зміцнення горизонтальних зв'язків між Сватівським районом та іншими регіонами України, посилення культурно-просвітницької діяльності на теренах Сватівського району, захисту національного інформаційного та культурного простору.

Правління організації висловлює подяку активістам місцевого осередку ГО «Українська Ініціатива» (керівник Олег Якубов) за докладені зусилля та проведену підготовчу роботу.

One Reply to “Підписано Меморандум про співпрацю між Сватівською РДА, Сватівською райрадою та ГО «Українська Ініціатива»”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.