Голова правління ГО «Українська Ініціатива» та боєць батальйону «Донбас» напишуть у співавторстві книгу

8 червня 2021 року доброволець, боєць батальйону «Донбас» (2014) Ігор Михайлишин, автор книг «Танець смерті» та «Фуга “119” у тональності полону», та голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко досягнули остаточного порозуміння й узгодили робочий план книги «Від Краванг–Бекасі до Іловайська. Метафізика визвольної боротьби у контексті національної пам’яті. Роздуми над віршем Хайріла Анвара», яка буде написана ними у співавторстві.

Згідно з попередніми задумами, книга має бути завершена до кінця поточного року. Як видно з назви, мета книги полягає в осмисленні глибинної сутності визвольної боротьби, у вписанні національно-визвольних прагнень українського народу в загальносвітовий контекст. При цьому загальне обрамлення для рефлексії авторів становитиме вірш геніального індонезійського поета Хайріла Анвара «Краванг–Бекасі».

Орієнтовний обсяг книги становитиме близько 300 сторінок, вона міститиме 7 розділів, передмову та епілог. Ця публікація є офіційним анонсом про початок спільної роботи над реалізацією проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.