Відбулася робоча зустріч голови правління ГО «Українська Ініціатива» та Тимчасово повіреної у справах Малайзії в Україні

14 вересня 2021 року відбулася неформальна робоча зустріч голови правління ГО «Українська Ініціатива» Юрія Косенка і Тимчасово повіреної у справах Малайзії в Україні пані Фаділі Дауд.

Під час зустрічі Юрій Косенко передав пані Фаділі Дауд комплект календарів та постерів, виготовлених зусиллями ГО «Українська Ініціатива» до Дня незалежності Малайзії (31 серпня) та Національного дня Малайзії (16 вересня) і присвячених видатним особистостям в історії малайського народу та сучасної Малайзії — письменникам Мухаммаду Камалуддіну, Шахнону Ахмаду, адміралу султанату Малакка Ханг Туаху та поету-філософу Хамзі Фансурі (який одночасно має прямий стосунок і до Індонезії та давньої індонезійської літературної традиції).

Ю. Косенко й Фаділя Дауд плідно обговорили конкретні напрями та плани співпраці, досягли цілковитого взаєморозуміння. З метою остаточного узгодження деталей та передачі додаткових інформаційних матеріалів, найближчим часом відбудеться офіційний візит Ю. Косенка у Посольство Малайзії в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.