Покровський історичний музей отримав примірники «Фотолітопису» Марка Желізняка

5 вересня 2020 року делегація ГО «Українська Ініціатива» у складі голови правління Юрія Косенка, керівника осередку організації в Донецькій області Олени Василенко та її заступника Антона Коваленка завітала в Покровський історичний музей (м. Покровськ, Донецька область).

Метою візиту стала передача чергової партії виданої на замовлення Міністерства інформаційної політики України книги Марка Желізняка (Залізняка), в якій опубліковані його документальні фотографії, уривки щоденника та уміщено біографічні матеріали про його життєвий шлях. Власне кажучи, це видання змогло вийти друком саме завдяки великій допомозі та зусиллям колективу Покровського історичного музею, який очолює пані Ангеліна Рожкова.

Як завжди, приємно було пройтися вже добре знайомими залами музею та побачити нові результати наполегливої праці співробітників закладу — виставку, присвячену агресії РФ проти України, матеріали про місцевого уродженця, сотника Армії УНР Нечипора Губу, на честь якого у 2018 році за участі ГО «Українська Ініціатива» було відкрито меморіальну дошку. Цілковито у дусі сучасних технологій експозиція, присвячена Нечипору Губі, як і деякі інші, супроводжується QR-кодом, перейшовши за яким можна детально ознайомитися з його біографією. Делегація ознайомилася також з іншими, не менш цікавими, матеріалами.

Сподіваємося, що по закінченню карантинних обмежень вдасться провести повноцінну презентацію «Фотолітопису» Марка Желізняка (Залізняка) та реалізувати інші задумані проекти.

50920-2
50920-3
50920-4
50920-5
previous arrow
next arrow
50920-2
50920-3
50920-4
50920-5
previous arrow
next arrow

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.