ГО «Українська Ініціатива» та Головне управління Національної поліції в Донецькій області підписали Меморандум про співпрацю

6 серпня 2020 року в Маріуполі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між ГО «Українська Ініціатива» та Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області.

Документ підписали начальник ГУНП в Донецькій області, генерал поліції третього рангу Микола Олександрович Семенишин та голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Анатолійович Косенко.

Плідна співпраця між Сторонами триває вже близько трьох років. За цей час було реалізовано багато різних проектів, як от концертні турне Донеччиною, науково-популярні та культурно-просвітницькі заходи, масштабні акції поширення літератури та ін. Підписаний Меморандум дозволить систематизувати та організаційно полегшити співпрацю, вивести її на новий рівень.

Для участі у заході з Києва також приїхали радник голови правління ГО «Українська Ініціатива» Віктор Литвінов та генеральний директор ДП «Центр захисту інформаційного простору України» О.В. Шубинський, присутність якого була невипадковою, оскільки між очолюваною ним установою та ГО «Українська Ініціатива» теж було підписано Меморандум про співпрацю.

Під час заходу Ю. Косенко та О. Шубинський вручили М.О. Семенишину символічний сертифікат на отримання чергової партії книг, вага яких склала близько 2 тон. Самі книги вже прибули в Маріуполь і їх готують для поширення. Також Ю. Косенко вручив подарунки для передачі в музей поліції.

Правління ГО «Українська Ініціатива» висловлює щиру подяку начальнику ГУНП в Донецькій області генералу поліції третього рангу М.О. Семенишину, заступнику начальника ГУНП в Донецькій області полковнику поліції В.В. Остапчуку, начальнику відділу соціально-гуманітарної роботи Управління кадрового забезпечення ГУНП в Донецькій області підполковнику поліції Інесі Миколаївні Бріт, а також усім іншим співробітникам, які допомагали в організації заходу та його проведенні. Впевнені, подальша співпраця буде плідною та приноситиме користь Україні.

7-8-2020-6
7-8-2020-5
7-8-2020-4
7-8-2020-3
7-8-2020-2
7-8-2020-1
previous arrow
next arrow
7-8-2020-6
7-8-2020-5
7-8-2020-4
7-8-2020-3
7-8-2020-2
7-8-2020-1
previous arrow
next arrow

One Reply to “ГО «Українська Ініціатива» та Головне управління Національної поліції в Донецькій області підписали Меморандум про співпрацю”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.