Григорій Герасименко отримав від правління організації грамоту та призначення керівником Ічнянського осередку

6 березня 2020 року голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко вручив Грамоту Правління організації та постанову Правління про призначення керівником Ічнянського районного осередку ГО «Українська Ініціатива» одному з найкращих членів організації Григорію Васильовичу Герасименку.

Як зазначено у постанові Правління від 5 березня 2020 року, правління ГО «Українська Ініціатива» висловлює велику подяку попередньому керівникові осередку Віктору Власку за виконану роботу під час несення обов’язків упродовж двох термінів поспіль.

Відповідне рішення було ухвалено у зв’язку зі здійсненням запланованих раніше кадрових змін в деяких регіонах, для виведення діяльності регіональних осередків організації на новий рівень та у зв’язку з підготовкою до чергових Загальних звітно-виборних зборів.

Правління організації висловлює цілковиту підтримку Григорію Васильовичу, який три роки поспіль отримував офіційні подяки за підсумками річних звітів, та бажає йому успіхів у діяльності на благо України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.