ГО «Українська Ініціатива» запросила до співпраці відомого французького філософа

23 квітня 2018 року члени правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко та Ольга Тимчишин відвідали лекцію відомого французького філософа сучасності, знаного інтелектуала, послідовного борця з російським імперіалізмом та великого друга України Філіппа де Лара (Philippe de Lara).

Півгодинний виступ та дискусія після нього відбулися в книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3, м. Київ) та були об'єднані темою: «Зростання популізму в Європі. Це гірше, ніж могло б бути. Криза легітимності ліберальної демократії: виклик для України».

Після завершення заходу Ю.Косенко та О.Тимчишин поспілкувалися з доповідачем. Зокрема, пан Філіпп де Лара отримав у подарунок примірник (французькою мовою) книжки французького діяча Шарля Дюброя «Два роки в Україні. 1917–1919» (Charles Dubreuil “Deux anneés en Ukraine. 1917–1919"). Також йому було вручено офіційного листа з конкретними пропозиціями співпраці від ГО «Українська Ініціатива», — пан Філіпп де Лара обіцяв уважно вивчити цей документ.

Окрема подяка мережі книгарень «Є» за організацію величезної кількості вкрай важливих та цікавих заходів. Зокрема, й пан Філіпп де Лара, який вже далеко не вперше в Україні, сказав, що незабаром має намір знову приїхати в нашу країну й виступити з новою лекцією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.