Правління ГО «Українська ініціатива» оголошує подяку членам організації

Підбивши підсумки роботи у 2017 році, правління ГО «Українська Ініціатива» оголошує подяку своїм членам із різних куточків України.

Зокрема, висловлюємо подяку керівнику осередку організації в Донецькій області Олені Василенко за наполегливу і систематичну роботу та успішну організацію низки важливих культурно-просвітницьких заходів, керівнику осередку організації у Вінницькій області Тетяні Ястремській за активну діяльність та успішне виконання організаційних доручень, керівнику Ічнянського районного осередку організації Віктору Власку за успішну реалізацію та перевиконання плану роботи за минулий рік, члену організації Максиму Потапчуку за значну допомогу в підготовці та проведенні низки важливих заходів та цінні практичні поради, члену організації Григорію Герасименку за великий внесок в активізацію діяльності ГО «Українська Ініціатива» в Чернігівській області.

Правління ГО «Українська Ініціатива» також дякує усім тим, хто сприяв діяльності організації та долучався до участі в наших заходах, сподіваємося на плідну співпрацю в наступному році. Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.