Ічнянці знайомилися з культурою країн Африки

28 лютого 2017 року за участі та сприяння ГО «Українська ініціатива» у місті Ічня (Чернігівська область) відбувся культурно-просвітницький захід під назвою «День Африки».

Присутні на цьому заході, в тому числі керівники Ічнянського району О. Бондар та Г. Герасименко, представники громадськості та офіційних установ міста, мали змогу ознайомитися з деякими аспектами культури та життя країн Африканського континенту, прослухати розповіді про найвидатніших вчених, літераторів та діячів Африки.

З головною доповіддю виступив керівник громадської організації «Українська ініціатива», африканіст Ю.А. Косенко. Заступник голови правління О.В. Тимчишин розповіла про художній фільм «Половина жовтого сонця», знятий за твором нігерійської письменниці Чімаманди Нгозі Адічі.

З розповіддю про свою країну виступив віце-консул Республіки Гвінея в Україні, президент ВГО «Африканська Рада в Україні» Ісса Діалло Садіо. З ним керівники ГО «Українська ініціатива» також обговорили перспективи та конкретні кроки розвитку української африканістики та низку інших питань.

28-2-2017-4
28-2-2017-3
28-2-2017-2
28-2-2017-1
previous arrow
next arrow

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.