З 24 червня по 10 липня українці зможуть помандрувати «Шляхами Африки»

ГО «Українська ініціатива» взяла участь в урочистому відкритті виставки «Шляхами Африки», що відбулося 24 червня 2016 року в Києві.

Проект, присвячений Африці, її природі і різноманітності сприйняття цього континенту, триватиме з 24 червня до 10 липня у Національному музеї Тараса Шевченка.

У відкритті виставки, організованої Африканською Радою в Україні, взяли участь іноземні дипломатичні представництва, акредитовані в Україні, місцева африканська діаспора та просто небайдужі громадяни, зацікавлені культурою африканського континенту.

В рамках проекту «Шляхами Африки» відбудеться персональна виставка художниці Токав-Седх Патріції, презентація національного африканського одягу, культури і скульптури, прочитають низку лекцій про Африку (кулінарію, музику, поезію).

26 червня голова правління ГО «Українська ініціатива» Юрій Косенко виступив перед відвідувачами виставки з короткою лекцією про окремих видатних літераторів, письменників та поетів, Африки (з декламуванням віршів).

Також ним було представлено доповідь про мистецтво Африки.

Посол Південноафриканської Республіки в Україні Крістіан Альбертус Бассон та Голова Правління ГО “Українська Ініціатива” Юрій Косенко
Заступник Голови Правління ГО “Українська Ініціатива” Ольга Тимчишин на відкритті виставки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.