Відбувся міжнародний круглий стіл «Б.Р. Амбедкар та конституція Республіки Індія»

23 червня 2016 року відбувся міжнародний круглий стіл «Б.Р. Амбедкар та конституція Республіки Індія», присвячений 125-річчю з дня народження цієї видатної постаті в історії Індії.

Організаторами заходу виступили Всеукраїнська асоціація індологів НАН України, Посольство Республіки Індія в Україні та ДУ «Інститут всесвітньої історії НАН України», у стінах якого проводився круглий стіл.

З науковими доповідями на заході виступили Юрій Косенко, голова правління громадської організації «Українська ініціатива», який висвітлив тему «Поступ Індії у вирішенні проблем міжнаціональних стосунків у контексті ідей Б.Р. Амбедкара», та його заступник Ольга Тимчишин, доповідь якої мала назву «Становище андаманців – вирішення проблеми у контексті ідей Б.Р. Амбедкара: минуле, сучасне, майбутнє».

Манодж Кумар Бгарті – Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в Україні – висловив вдячність організаторам круглого столу та готовність і надалі плідно співпрацювати із українськими індологами та іншими науковцями НАН України.

[caption id="attachment_156" align="aligncenter" width="600"]Мрідула Гош, голова правління Східно-Європейського інституту
Косенко Юрій, голова правління ГО “Українська ініціатива”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.