У Львові відсвяткували 77-й річницю незалежності В’єтнаму та 30-річчю встановлення дипломатичних відносин між В’єтнамом та Україною

2 вересня 2022 у Львові, в Національному музеї ім. Андрея Шептицького, відбулися урочисті заходи, присвячені 77-й річниці незалежності В’єтнаму та 30-річчю встановлення дипломатичних відносин між В’єтнамом та Україною – презентація українського перекладу книги «Лук Ван Тієн» класика в’єтнамської та світової літератури Нгуєна Дінь Тьєу, що була перевидана зусиллями ГО «Українська Ініціатива», та відкриття виставки картин українських і в’єтнамських художників.

Участь у заході взяли Надзвичайний і Повноважний Посол СР В’єтнам в Україні пан Нгуєн Хонг Тхак, представники Львівської обласної адміністрації, активісти ГО «Українська Ініціатива», зокрема, Олег Якубов, Іван Юськевич, Ірина Юськевич та представники в’єтнамської спільноти й місцевої громадськості, члени НСХУ. ГО «Українська Ініціатива», у міру можливостей, сприяла підготовці й проведенню зазначених заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.