Ю.Косенко провів плідну зустріч з Надзвичайним і Повноважним Посолом Пакистану в Україні

3 червня 2022 голова правління ГО «Українська Ініціатива» відвідав з робочим візитом Посольство Пакистану в Україні.

Під час плідної розмови з великим другом організації, Надзвичайним і Повноважним Послом Пакистану в Україні паном Ноелем Ісраелем Хохаром, який докладає значних зусиль для підтримки України, було обговорено цілу низку важливих питань, узгоджено плани щодо спільної діяльності в короткотерміновій та довготерміновій перспективі.

Окрім того, Юрій Косенко передав Посольству наклади двох книжок, що були надруковані за підтримки пана Івана Юськевича, – а саме книги “Церкви Пакистану” та повісті «Кашмірська пісня».

Пан Ноель Ісраель Хохар вручив Юрію Косенку офіційний лист Подяку від імені Посольства за вагомий внесок у зміцнення двосторонніх стосунків між Україною й Пакистаном та пам’ятні подарунки. Зі свого боку, Юрій Косенко передав панові Послу листа Подяку від одного з підрозділів територіальної оборони та зазначив, що співпраця між Посольством Пакистану й ГО «Українська Ініціатива» пройшла випробування часом, вона не переривалася ні на мить навіть після 24 лютого й надалі буде тільки посилюватися та зміцнюватися, як і стосунки між нашими країнами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.