Ю. Косенко відвідав з робочим візитом Посольство СР В‘єтнам в Україні

11 лютого 2022 голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко здійснив робочий візит у Посольство СР В‘єтнам в Україні.

Під час плідної бесіди, Надзвичайний і Повноважний Посол СР В‘єтнам в Україні, шановний пан Нгуєн Хонг Тхак, пан Хоанг Туан Ву, спеціаліст у царині в’єтнамської літератури й філології, котрий працює в КНУ імені Тараса Шевченка, та Юрій Косенко обговорили серію спільних заходів, які мають відбуватися впродовж поточного року з метою зміцнення двосторонніх зв‘язків між В‘єтнамом та Україною та відзначення 30-річчя дипломатичних відносин між нашими країнами.

Окрім того, Ю. Косенко вручив пану Нгуєну Хонг Тхаку сигнальні примірники славетної поеми «Лук Ван Тієн» генія в‘єтнамської та світової літератури Нгуєна Дінь Тьєу, 200 років з дня народження якого відзначається згідно з постановою Генасамблеї ЮНЕСКО. Передані сигнальні примірники – це репринтне видання українського перекладу зазначеної поеми, підготоване до друку зусиллями Правління ГО «Українська Ініціатива».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.