Ю. Косенко провів плідну зустріч з суринамцем Джейсоном Хок Мен Чоєм

23 січня 2022 голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко зустрівся з паном Джейсоном Хок Мен Чоєм, громадянином Суринаму, який наразі перебуває в Україні.

За підсумками тривалої та плідної розмови, шановний пан Джейсон Хок Мен Чой погодився стати своєрідним зародком для формування справжньої україноцентричної суринамської діаспори в Україні, висловив велику радість з приводу реалізації операції «Суринамський інфлюкс» та беззастережно погодився долучатися до всіх заходів, що відбуватимуться в рамках цієї операції. Також, пан Чой висловив пропозицію розробити план операції «Український інфлюкс» та реалізувати її в Суринамі.

На завершення зустрічі, пан Чой, який активно вивчає українську мову, отримав у подарунок підбірку книжок про Україну та постер із серії «Суринам в обличчях», що був виготовлений зусиллями Правління ГО «Українська Ініціатива». Окрім того, пан Чой зробив відеозвернення до своїх співвітчизників мовою сранан тонго, у якому наголосив на важливості розвитку українсько-суринамських зв’язків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.