Посольство Республіки Індонезія в Україні гостинно прийняло голову правління ГО «Українська Ініціатива»

13 липня 2021 року голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко відвідав з офіційним візитом Посольство Республіки Індонезія в Україні.

Під час зустрічі з шановним Послом Республіки Індонезія в Україні паном Юдді Кріснанді, яка відбувалася за участі радника пані Ерни Херліни та бапака Прабово Хімавана, було обговорено низку питань та напрямків потенційної співпраці між ГО «Українська Ініціатива» та Посольством Республіки Індонезія в Україні.

Зокрема, йшлося про відзначення чергової річниці з дня народження класика індонезійської літератури Хайріла Анвара, проведення тематичних заходів, спрямованих на популяризацію Індонезії та індонезійської культури в Україні та ін.

За підсумками зустрічі сторони обмінялися символічними подарунками та досягнули взаєморозуміння й домовленості щодо здійснення подальших кроків.

Також пан Юдді Кріснанді, отримавши у подарунок календарі, видані зусиллями Правління ГО «Українська Ініціатива» й присвячені Хайрілу Анвару, продекламував один із його віршів та подарував Ю. Косенку власну поетичну збірку «Поезія любові з України» (написані індонезійською мовою оригінальні тексти віршів супроводжуються українськими перекладами).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.