Фонди Сватівської районної бібліотеки поповнилися виданнями від «Української Ініціативи»

10 червня 2021 року керівник осередку ГО «Українська Ініціатива» в Луганській області Олег Якубов передав чергову партію матеріалів у Сватівську районну бібліотеку ім.Полякова.

Зокрема, активіст передав календар, присвячений класику індонезійської та світової літератури, поету Хайрілу Анвару, чергова річниця з дня народження якого відзначатиметься в липні.

Також О. Якубов долучився до міжнародної акції «Дай нове життя старій книжці Генріха Гейне» (в рамках цієї акції, старі видання творів класика світової літератури, німецького поета Генріха Гейне передають у бібліотеки, здебільшого, на полички буккросингу) і передав для буккросингу старе видання віршів Генріха Гейне, яке саме для цього отримав з особистої бібліотеки голови правління організації Юрія Косенка.

Що стосується календарів, присвячених Хайрілу Анвару, то вони потрапили і в Чернігів — на фото, які люб’язно надав представник Українського інституту національної пам’яті в Чернігівській області Сергій Бутко, видно, що вони прикрасили офіс місцевого представництва УІНП. Незабаром С. Бутко передасть комплект разом з останніми книгами, що були видані зусиллями Правління ГО «Українська Ініціатива», і в одну із бібліотек Чернігова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.