У Ромнах виявилося мерзенне радянське капище із жалюгідним ідолом

16 липня 2020 року голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко, повертаючись разом з активістами та друзями організації після заходу на території Гадяцького району Полтавської області, в селі Березова Лука, зупинився у місті Ромни Сумської області.

На жаль, не було змоги детально ознайомитися з містом. Однак і двадцятихвилинного перебування вистачило для того, щоб усвідомити величезну глибину проблем зі станом суспільної свідомості. У центрі міста, поряд з адміністративною будівлею, на якій намальовано державний прапор з гаслами «Слава Україні! Героям слава!», виявилося мерзенне капище з жалюгідним ідолом — такий собі пам’ятничок «постійному представнику уряду УРСР при уряді СРСР» Ю.І. Дудіну.

Цей нікчемний російсько-комуністичний покруч, виявляється, починав свій «трудовий шлях», себто кар’єру елітного покруча й посіпаки окупаційного російсько-радянського режиму, саме в Ромнах. Виявляється, у місті й досі є вулиця, названа на честь цього мерзенного недолюдка й лютого ворога української державності.

Допоки з-під національно-патріотичної шкаралупи визиратимуть такі огидні явища, доти розбудова успішної Української Держави не стане реальністю. Йдеться навіть не про пам’ятники як такі, а про сутність, яку вони містять у собі, ідеї, які вони пропагують, — усілякі імператриці, діячі-малороси, зрадники й вороги України, якщо вони уславлюються публічно, покликані підкреслювати меншовартість українців, спотворювати свідомість, прищеплювати рабську психологію, а населення з такими вадами свідомості ніколи не спроможеться ні на справжні економічні здобутки, ані на прогрес національної науки та культури, — саме того й треба ворогам.

Листи та звернення щодо виявленого «капища» найближчим часом будуть спрямовані у всі відповідні компетентні органи — з вимогою здійснити знешкодження злочинного кубла російсько-радянської пропаганди у відповідності з чинним законодавством, а також перейменувати вулицю, названу на честь огидного, потворного і морально-звироднілого покруча Дудіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.