Знищено чергове капище адептів злочинного криптокомуністичного культу

8 липня 2020 року Правління ГО «Українська Ініціатива» отримало фотоматеріали, які свідчать про знищення чергового капища адептів злочинного криптокомуністичного культу, а саме, в селі Сезьки Ічнянського району.

Це відбулося завдяки втручанню представництва Українського інституту національної пам’яті в Чернігівській області та за наполяганням Чернігівської ОДА.

Нагадаємо, що 9 травня 2020 року представник УІНП Сергій Горобець, повертаючись з організованого ГО «Українська Ініціатива» заходу в селі Лучківка, присвяченого Дню пам’яті жертв Другої світової війни, виявив це огидне капище і зазначив у своєму оприлюдненому повідомленні, зокрема, наступне:

«Так сталося, що в процесі я опинився на подвір’ї школи, і там я побачив велетенське – на всю стіну – зображення кривавого ката Леніна в обрамленні російськомовної цитати, котра є цинічно-поетичним парафразом його лицемірного нібито вислову. Побачене викликало у мене глибоке обурення, я зробив відповідні фотографії. Згодом я з’ясував, що хоча школа в Сезьках вже не працює, однак, це приміщення перебуває на балансі і офіційно використовується у якості виборчої дільниці, тож однозначно перебуває в публічному просторі, а наявність злочинного зображення є абсолютно неприпустимою з точки зору чинного законодавства. Візуальні параметри та спостереження свідчать про те, що тут облаштоване чергове капище адептів криптокомуністичного культу, які намагаються використати будь-які можливості для провадження своєї згубної діяльності. Викликає великий подив та обурення той факт, що органи місцевого самоврядування абсолютно байдуже ставляться до такого явища».

І ось, нарешті, це огидне капище знешкоджене. Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.