ГО «Українська Ініціатива» готується до презентації у Луганській області книг від МІП

У рамках Меморандуму про співпрацю між ГО «Українська Ініціатива» та Міністерством інформаційної політики України (МІП), 4 квітня 2019 року Юрій Косенко отримав від Міністерства чергову велику партію літератури для поширення на території Луганської та Чернігівської областей.

Ічнянські активісти Євген Зінич та В’ячеслав Бабіч люб’язно зголосилися допомогти доставити цю літературу в Луганську область і передати її керівнику осередку ГО «Українська Ініціатива» у Сватівському районі Олегу Якубову. Тож незабаром відбудеться низка презентаційних заходів у різних населених пунктах Луганської області за участі членів правління організації.

Ще одну партію книжок було доставлено у Носівський район, поширено серед військових та перевезено в інші райони Чернігівщини згідно з планом поширення, який був ухвалений раніше. Це дійсно велика допомога, оскільки цього разу перелік отриманих видань налічує 58 назв.

Окрім того, правління ГО «Українська Ініціатива» щиро дякує великому другу організації пані Марії Ліфтеровій, як завжди, невтомній і скромній трудівниці на спраглій ниві культурно-просвітницької діяльності. За її безпосередньої участі, на Луганщині незабаром проллється життєдайний дощ державницького гуманізму — відбудеться презентаційне турне теренами області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.