Партії патріотичної літератури, наданої МІП, доставлено у Короп та Сосницю

19 березня 2019 року районні центри Чернігівської області — Короп та Сосниця — отримали великі партії різноманітної літератури, попередньо наданої ГО «Українська Ініціатива» для поширення Міністерством інформаційної політики України.

Якщо в Коропі представник ГО «Українська Ініціатива» Сергій Семенов регулярно отримує партії літератури й працює над її поширенням та систематичним використанням (разом зі співробітниками Коропської центральної бібліотеки — на фото вище), то в Сосницю така партія літератури надіслана вперше. Це стало можливим після проведення урочистого заходу в Сосниці на початку березня, а саме відкриття меморіальної дошки на честь борця за незалежність України Г. Радченка.

Після вищезазначеного заходу голова правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко мав нагоду плідно поспілкуватися з керівництвом ОТГ й району, місцевими діячами та активістами, тоді ж вдалося попередньо накреслити плани співпраці на найближче майбутнє.

Зокрема Ю. Косенко мав можливість поспілкуватися з місцевим діячем Андрієм Леонідовичем Ткачем. Пан Андрій (на фото нижче) люб’язно погодився взяти на себе клопоти з отримання та поширення літератури, долучитися до участі в подальших спільних заходах.

Правління ГО «Українська Ініціатива» висловлює впевненість у тому, що співпраця з місцевою патріотичною громадськістю Сосницького району та прогресивними представниками органів місцевого самоврядування виявиться плідною і принесе користь Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.