У Сіверську буде створено осередок ГО «Українська Ініціатива»

10 лютого 2018 року член ГО «Українська Ініціатива» Антон Коваленко (м. Краматорськ) відвідав з робочим візитом місто Сіверськ, де зустрівся з місцевими активістами й обговорив плани спільної культурно-просвітницької роботи.

В результаті обговорення місцеві громадські активісти Юлія Дейнега, голова ГО «Для людей» Олена Руденко, член ГО «Для людей» Ірина Шевєлєва та депутат Бахмутської районної ради Сергій Міндзяк написали заяви на вступ до ГО «Українська Ініціатива» й виявили готовність створити осередок організації у Сіверську, який стане структурним підрозділом осередку ГО «Українська Ініціатива» в Донецькій області (керівник Олена Василенко).

Таким чином, здійснено перший крок на шляху юридичного оформлення Сіверського міського осередку ГО «Українська Ініціатива». Про конкретні плани перших заходів у Сіверську буде офіційно оголошено на початку березня.

Правління організації вітає ініціативу зазначених осіб та запевняє у тому, що для підтримки здорових національно-патріотичних сил у Сіверську буде зроблено все можливе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.