Презентовано збірку талановитої поетеси Ганни Дроботущенко

23 квітня 2016 року в літературно-мистецькому салоні «Грінівська вітальня» бібліотеки №15 у м. Київ відбувся творчий вечір та презентація поетичної збірки «Хуторянка» Ганни Дроботущенко – поетеси з міста Ічня (Чернігівська обл.).

Ініціатором цієї події був Юрій Косенко – громадський діяч, науковець, незалежний дослідник, перекладач, а також голова правління ГО «Українська ініціатива». Фінансову допомогу для виходу в світ книги Ганни Дроботущенко надала заступник голови «Української ініціативи» Ольга Тимчишин, яка нещодавно побувала з робочим візитом в Ічні, де познайомилася з поетесою та її творчістю.

З нагоди презентації книги до бібліотеки завітало Ічнянське літературне об'єднання «Криниця» на чолі з письменником, кінорежисером, одним із фундаторів українського аматорського кінематографа, заслуженим працівником культури України Станіславом Маринчиком.

Гостями заходу були також письменник Віталій Шевченко, поетеси Ірина Шкребко, Ольга Штепа, поет Юрій Андреєв, директор видавництва Віктор Власко та інші.

          

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.