Пакистан підтримує Україну в боротьбі проти російської агресії

10 березня 2022 в Пакистані, у третьому за величиною місті країни Файсалабад, біля міської ратуші, друзі ГО «Українська Ініціатива» провели інформаційно-просвітницьку акцію на підтримку України та виступили з рішучим засудженням російської агресії проти нашої держави.

Що характерно і важливо, окрім національних прапорів, вони тримали в руках портрети славетного Провідника Української Нації Степана Бандери та Батька-засновника Пакистану Мухаммада Алі Джинни, на честь якого торік була встановлена меморіальна дошка в Україні, у місті Попасна. У відповідь на облудні вимоги кривавих кацапських покручів-недолюдків про «денацифікацію» України, у світі продовжують поширюватися величні ідеї нашого ідейного натхненника й духовного батька Степана Бандери, вчення якого покликане закласти справжні підвалини для побудови справедливого світоустрою.

Правління організації висловлює щиру подяку всім причетним до проведення цього заходу, а також усім нашим пакистанським друзям, які продовжують працювати задля підтримки нашої держави. Слава Україні! Pakistan zindabad!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.