Члени правління ГО «Українська Ініціатива» відвідали урочистості з нагоди 100-річчя Естонської Республіки

22 лютого 2018 року члени правління ГО «Українська Ініціатива» Юрій Косенко та Ольга Тимчишин, яка також очолює Українське Літературне Товариство імені Фрідеберта Туґласа, взяли участь в урочистому заході з нагоди святкування 100-річчя Естонської Республіки, що відбувся у Національній філармонії України.

Захід розпочався зі святкового концерту «Звуки Естонії», після чого відбувся офіційний прийом, організований Посольством Республіки Естонія в Україні.

Юрій Косенко та Ольга Тимчишин привітали зі святом давніх друзів організації та її надійних партнерів — посла Республіки Естонія в Україні Ґерта Антсу та консула Мееліса Оясоо і зробили спільне фото на згадку про цю подію, а також привітали голову Естонського земляцтва імені Віктора Кирвела Маре Літневську та інших естонських друзів.

Нагадаємо, що незалежність Естонії було проголошено 24 лютого 1918 року. Оскільки вивчення та популяризація естонського досвіду, естонської історії, культури та літератури, співпраця з Естонією є важливим напрямком діяльності ГО «Українська Ініціатива» (він окремо зазначений в Статуті організації), найближчим часом буде організовано спеціальний захід до 100-річчя Естонської Республіки. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.