Офіційна заява Правління ГО «Українська Ініціатива» щодо подій в Україні

У зв’язку з новим, повномасштабним вторгненням російських агресорів на територію України, які розв’язали війну проти нашої держави, Правління ГО  «Українська Ініціатива» звертається до всіх членів, друзів, прихильників та партнерів нашої організації із закликом не впадати у відчай та чинити спротив загарбникам усіма можливими способами. Наша позиція була, є і буде незмінною: опір та боротьба! Смерть російським загарбникам!

Інформуємо: Правління ГО  «Українська Ініціатива» перебуває в Україні і не збирається залишати територію держави. На випадок екстрених ситуацій розроблено механізм керування та підтримки зв’язку. Члени та прихильники організації перебувають в лавах територіальної оборони, ЗСУ, інших структур, кожен бореться у міру своїх сил та можливостей. Особлива увага приділяється роботі з закордонними партнерами. Осередки та представники організації за кордоном вже отримали та продовжують отримувати інструкції для відповідних дій з метою проведення, перш за все, інформаційних акцій та пікетів російських установ за кордоном.

У випадку втрати зв’язку з керівництвом осередків та/або Правлінням, кожен член організації має діяти у відповідності зі Статутом організації, надавати будь-яку можливу допомогу ЗСУ, СБУ, Національній поліції, територіальній обороні, діяти самостійно чи з іншими патріотичними громадянами – в залежності від обставин. Слід пам’ятати, кожного, хто ступить на слизький шлях зради та співпраці з російськими загарбниками, неодмінно чекатиме покарання. Зараз саме той час, коли ми повинні бути згуртованими, у єдності наша сила, усі внутрішньоукраїнські суперечки будуть вирішуватися після перемоги над загарбниками.

Слава Україні! Смерть російським недолюдкам окупантам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.